2010. július 16., péntek

EISA MAESTRO 2010

Már hetek óta vártam, hogy végre kihirdessék az idei EISA pályázat hazai versenyének eredményét. A várakozás több dolognak is betudható volt. Egyrészről, mint a tavalyi verseny nyertesének, illett valami maradandót alkotnom, másrészről még soha nem dolgoztam ennyit egy pályázati anyag összerakásán mint most. A tegnapi napon megjelent a FotoVideo magazin legújabb száma az eredménnyel.
Végül is különdíjas lett a sorozatom, aminek nagyon örülök. Érdekes volt olvasni a szakmai zsűri véleményét a munkámról az újság oldalain. Az igazat megmondva mindenbe nem értek egyet velük, de ez már csak így szokott lenni. Egy kicsit szerintem félreértelmezték a képek készítésének technikáját, mert montírozásról írnak, holott a képek multiexpóval készültek.
Külön öröm, hogy több ismerős is jó eredményt ért el. Balogh Zoltán III. helyezett és különdíjas, míg Németh László II. helyezett lett. Gratula nekik és természetesen az I. helyezett Vancsó Zoltánnak is!



A sorozat többi képe itt tekinthető meg.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok ! Jól dolgozott a zsűri, mindkét kép nagyon tetszik ! Örömteli amikor a tényleg jó képek kapják az elismerést.

    VálaszTörlés
  2. Vancsó Zoli mellett nehéz nyerni :) Egy különdíj igazán méltó elismerés, és a képek meg is érdemelték. Talán többet is, de elég ha ezt az ember belül érzi. Csak gratulálni tudok, tényleg nagyon jó ez a sorozatod.

    VálaszTörlés
  3. Nagyszerű eredmény, és megérdemelt. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok (ehhez és a Sony Awards-hoz is), a díjazottak külön emelik a díj értékét.

    VálaszTörlés