2010. július 19., hétfő

Port Grimaud

Port Grimaud Cannes-tól nyugatra található, amolyan modern kori Velence. Hangulatos sikátoraival, csatornáival, hídjaival a velencei hangulatot idézi, de története rövidebb időkre nyúlik vissza. Egy kicsit emlékeztet a városka Burano szigetére, ahol szintén rengeteg élénk színű épület található. Az épületek előtt itt is megvan a parkoló, mint minden normális városban, csak itt nem az autóknak, hanem a "szakadtabbnál szakadtabb" hajóknak.
Szerencsétlenségemre a déli órákban voltunk itt, egy felhő sem volt az égen, így hogy a nem túl optimális fényviszonyokat és az unalmas égboltot kompenzáljam, a hosszú záridőt választottam a felvételeim elkészítéséhez. Nikor 17-35 + BW ND110






2 megjegyzés:

  1. Komoly hely lehet.

    Az első hídas az nagyon ott van

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Először is nagyon tetszenek a képeid,a fotózz.hu-n találtam rád,és mivel nem találtam más elérhetőséget,ezért ide írtam.Ha rosszúl tettem akkor bocsánat!Az összes képednek(főleg táj,és építészet)van valami sajátos hangulata!Ha nem haragszol meg a kérdésért,akkor nagyon érdekelne,hogy ezt mivel érde el!Nagyon megfogtak a képeid,és Én is fotozással foglakozom,ezért érdekel hogyan csinálod őket!Ha nem szakmai titok,akkor kérhetnék egy válasz e-mailt,amiben írsz válaszokat?A címem cso.ba555@gmail.com.Előre is köszönöm!
    Jó fényeket!

    VálaszTörlés